De meest complete en gebruiksvriendelijke websites voor aannemer en particulier. Kik Aluminium voorzetramen
Online prijsberekeningen - Online bestellen - Scherpe prijzen
   Webwinkel
   Overzicht bestelling
   Inloggen

LEVERING 'JUST IN TIME'     Aflevertijdstippen binnen 1 uur nauwkeurig

Particulieren

 

Klantvoordeel particulieren

Naast het klantvoordeel voor de aannemerij bieden wij ook particulieren een extra prijsvoordeel op talloze onderdelen in onze webwinkels. Ondanks de toch al zeer scherpe prijzen zorgt met name het kwantumvoordeel ervoor dat U voor zeer lage prijzen Uw producten aan kunt schaffen. Heeft U een verbouwing, probeer dan Uw bestellingen samen te voegen tot één bestelling, zo profiteert U van de hoogste korting en de laagste prijs.

Het prijsvoordeel wordt automatisch berekend over de bestelde producten, individuele aanvragen hieromtrent zijn overbodig.

 

Levertijden

De levertijden (LVT) worden vermeld achter de toegevoegde producten op de overzichtpagina van de bestelling. Alle (maatwerk)producten worden binnen de kortst mogelijke levertijd geleverd.

De aangegeven levertijd op de orderstatus pagina is een zeer nauwkeurige indicatie en wordt in vrijwel 100% exact gehaald.

 

Productaanbod - levertijden

Het productaanbod in de webwinkels van Kik, in samenhang met de korte levertijden heeft een grote rol in gespeeld in de diversiteit en de herkomst van de afnemers.

Het transparante beleid van het bedrijf en de stiptheid in het nakomen van afspraken en levertijden hebben gezorgd voor een grote schare terugkerende trouwe klanten.

Zo is Kik goed ingewerkt op de individuele wensen van iedere klant, waardoor U nog beter bediend wordt.

 

Herkomst klanten

Ons klantenbestand heeft een zeer diverse herkomst.

Het grootste percentage is afkomstig van bouwondernemingen, waaronder de aannemers, timmerbedrijven, onderhoudsbedrijven, klusbedrijven, montagebedrijven, schildersbedrijven, glasbedrijven, constructiebedrijven, woningstichtingen en beheermaatschappijen.

Daarnaast leveren wij in grote mate aan winkeliers en bedrijven uit andere sectoren.

Ook de particuliere sector heeft een zeer sterk groeiend aandeel binnen ons klantenbestand.